lördag 28 november 2009

Lite bak

Idag skulle jag överraska matten med att baka riktiga lussekatter till hennes födelsedag som är snart. Jag hittade ju världens kattigaste recept på Wikkis blogg förut en dag. Naturligtvis kunde inte jag fixa dom där bullarna själv så jag måste ju be matten om hjälp till slut. Jag hjälpte i alla fall till med att plocka fram rätt saker ur katteriet och såg till så hon inte tog fel och tog mina torrisar, men sen såg jag mest till att hålla mig undan och sova på saken medan hon kladdade ihop degen. Man vill ju liksom inte ha sån där gul deg mellan trampdynorna om man slipper.
En stund passade jag på att vädra nosen lite utomhus också. Sen tyckte jag det tog väldans lång tid innan matten kom och öppnade dörren åt mig igen, så jag fick faktiskt krafsa på dörren för att hon skulle komma och öppna. Då ursäktade hon sig och sa nå't om degiga händer. Inte fick jag nå't gos när jag kom in heller. Hmpf!
Nåjam.... så här blev lussekatterna i alla fall
Snyggisar... eller hur?

7 kommentarer:

Unknown sa...

Vilka söta lussekatter. Inte lika söta som dig då. *blink blink*

Liza sa...

Sippo: .....nu byter pälsen färg till rött..... *blink, blink*

Dui och Deco sa...

Åh, vad fina de blev! Nosbuff

Trollungarnas Värld sa...

Vilka fina katter ni har bakat! Så där huslig har inte min människa blivit än. *väntar*

Liza sa...

Ja, visst blev dom fina. Nästan synd att låta någon sätta tänderna i dom.
Tass!

Wikki sa...

Å de där blev ju jätteproffsiga! Hoppas att de smakar gott också?! *spinner*
TassKramar Wikki

Liza sa...

Tack Wikki! Matte hälsar att dom smakar jättegott men hon saknade lite kattemumma-smak sa hon. Men det är väl en smaksak om man vill ha kattemumma i degen eller inte.
TassKramisar.