lördag 8 maj 2010

Lite trägos

Idag har vi varit ute i trädgården och jobbat allihopa. Matte, husse och jag. Matte och husse kammade gräset, plockade pinnar och städade bort skräpiga löv. Jag höll koll på att rabatterna blev ordentligt städade och kollade toalettfunktionaliteten och sittvänligheten i dom. Jag är inte riktigt nöjd med toalettfunktionaliteten runt dom där två björkarna vid grindhålet. Härom dagen provsatt jag där flera gånger men det kändes inte riktigt bra. Idag testade jag igen men mjä... det känns inte bra. Ska ta upp det med tvåbeningarna.
De där gräskammarna som dom använder bor i trägosboden på baksidan och idag var den ÖPPEN! Mjao! Matte säger att det heter trädgårdsbod men jag har bestämt att det heter trägosbod, så det så. Det är nåt speciellt med golvet i boden. Det är supergosigt och luktar såååå gott och idag när boden var öppen tog jag chansen och gosade loss. Matten kom förståss med en sån där blixtermanick och skulle ha mitt supergos på bild, men det fick hon inte. Hon fick hålla till godo med några andra bilder.


Här är gosstället... *kurr*!


Vad var det där? Kommer det någon?


Ingenting här....


....ingenting där. Puh-jam!


4 kommentarer:

Findus, Isak och Rasmus sa...

Vissa ställen är så där mysiga, att man bara måste ligga och rulla och gnugga pälsen där. Fast matte behöver ju inte ha kort på allt! Tur för dina människor att du håller koll på läget, så att de kan kamma gräset i lugn och ro. Kurr och burr.

Xantippa sa...

Ja det där med funktionaliteten är viktigt för rumpan. Det måste vara ett jämnt och inte för hårt underlag. Tur att matte inte tog foto på DET!

Anonym sa...

Du får klaga lite på dina människor så att de fixar till utetoaletterna ordentligt. Du måste ju sitta bekvämt ju. Om du jamar trägosbod, då heter det så också! *stampar*

Dui och Deco sa...

Så skönt att vara ute, här var det minsann sovarväder! Nosbuff