söndag 22 augusti 2010

Lite mindre orolig

Nu verkar det som om det går åt rätt håll med lille Snuffe i alla fall. Faran är inte över och han är fortfarande kvar hos stickisarna, men det går bättre med kisseriet och han börjar bli lite van vid att vara hos stickisarna. Allt fokus har liksom legat på Sippos blogg den senaste tiden och matte och jag har hållit koll där hela tiden.

Själv har jag haft lite läckage från den största knölen en dag den här veckan och den fulingen på örat tvättade jag sönder en dag. Nåjam, nu har dom läkt ihop och jag spinner på som vanligt igen. Sov med matte en stund i natt och kurrade i hennes öra sen sov jag med husse en stund i morse och kurrade i hans öra. Idag har husse och jag varit ute en stund och vi har gosat jättemassor.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Mjaou på dig. *buffar* Så otäckt det låter med en läckande knöl. Skönt att den läkt ihop och att du spinner på som vanligt. Nu vill vi inte ha fler sjuka katter. Svanskram på dig.

Dui och Deco sa...

Vi tänker mycket på dig också och på hur du mår. Du skriver väl och berättar? Vad bra att det som du kliade sönder har läkt ihop Nosbuff

Liza sa...

Tack för kram och buff!
Dom håller på så där, mina knölisar. Ibland går dom sönder och vätskas eller blöder och så läker dom ihop igen.
Matte och husse säger att jag är så duktig på att sköta om mina knölar själv men ibland hjälper dom mig pyssla om dom och ser till att dom inte blir infekterade.

Findus, Isak och Rasmus sa...

Dumma knölar som bråkar med dig! *morrar* Bra att de trots allt läker ihop, för läckande sår låter besvärligt. Härligt att ligga och kurra matte i örat. Det brukar Findus också göra. Kurr och burr.

Liza sa...

Tack för morret! Tre morrande katter skrämmer nog bort dumknölarna en stund så dom inte vågar sticka upp.
Nu ska jag kurra i husses armhåla en stund.

Trollungarnas Värld sa...

nej men usch och fy, nu får inte du oxå bli dålig. *håller tassarna* för att ni blir bra igen både du och Snuffe