tisdag 30 september 2008

Lite gosIdag när jag låg här i soffan och hade det bra så skramlade det till i dörren och så var dom hemma, tvåbeningarna. Jag gömde mig bakom soffan igen för säkerhets skull. Man vet aldrig...


Först kom hon och naturligtvis tittade hon direkt bakom soffan och hittade mig. Hon pratade en massa strunt om att jag kanske hade haft det tråkigt idag och tyckte en massa om att jag borde komma fram nu. Sen försvann hon och så kom hon tillbaka med den där blixtrande manicken. Jag vände ryggen åt direkt. Tycker inte om när den blixtrar på mig. Men hon blixtrade med den i alla fall. Dummer!


Sen kom han och tyckte en massa om att jag skulle komma fram också, men jag struntade blankt i dom.


När dom hade ätit mat kom dom in i rummet igen och satte sig i fåtöljerna. Jag låg kvar i tryggheten länge, men man blir ju liksom kissnödig ibland och hungrig så till slut gav jag upp och smög ut ur rummet och dom följde inte efter *hihi*.


När jag kom tillbaka hade han flyttat på sig och låg i soffan. Så hängde hans hand där i lagom goshöjd och då kunde jag liksom inte låta bli, för man har ju ändå sina behov av gos ibland. Jag buffade lite och han började klia min hals och lite på magen och lite till och lite till och det var såååååå skönt..... Sen vilade vi tillsammans på soffan en stund och jag hängde inte med till övervåningen när dom gick dit. Törs inte det än. Det är så mycket konstiga ljud här. När jag skulle gå och äta sen så var det nå't som lät brum-swosh-brum-swosh i köket. Huvva!

1 kommentar:

Ejsans sa...

Hej lilla Lisa.
Förlåt att jag inte svarat dig. Men vet du jag fattade inte att det inte syntes att du skrivit förrän jag gick på insidan om man säger så.
Tror jag det att du blev hungrig där. Men vet du det är bara skådebröd. Det är mina små älsklingar.
Fast vill du veta en hemlis jag har haft en katt som blev 16½ år. Undrar vad hon skulle säga när jag håller på med fåglar nu?
----------
Nu blev det lite hopp i texten när jag ändrade lite.
Men du är så klok och förståndig.
Det är riktigt var lite reserverad mot de där tvåbeningarna. Men det börjar ju arta sig nu när du vill ha lite gos. Dom gillar dej vet du. Och alla konstiga ljud, snart vet du vad det är.

Mjau på dig du lilla goa
(Matte, jag menar Lisa, men kram till dig också)
Ejsan