tisdag 6 januari 2009

Lite smart

Idag gjorde hon nå't lite smart.
När jag flyttade hit i september så hade jag ju med mig lite grejer. Min bästa kudde till exempel. Den låg ett tag på soffan i köket och jag brukade ligga där lite ibland. Numera ligger jag mest på övre våningen och kudden hade jag nästan glömt bort.


Dom senaste dagarna har hon gnällt lite över att det finns så lite plats i sängen när hon ska sova. Hon får ligga som en krok säger hon och täcket räcker inte till. Jag fattar ingenting jag, det finns ju hur mycket plats som helst, tycker i alla fall jag. Jag får plats och täcket är ju jättestort. Dessutom finns det ju två täcken så dom kan väl dela på ett och jag får ett. Det räcker väl?
Nåja, idag hittade hon i alla fall min kudde och så la hon den i fotänden på hennes säng. Det var ju jättesmart! Nu får vi plats båda två.


Naturligtvis kunde hon ju inte låta bli att komma med blixtermanicken ikväll när jag låg där. Jag lät henne ta en bild, men sen vände jag på mig. Tror ni inte att hon skulle dit och blixtra från det andra hållet också. Jag blev tvungen att vända mig en gång till, men efter tredje blixtrandet så fick jag nog och sökte skydd i hans knä.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Det är ett jamans blixtrande på min tvåbening. Man hinner inte ens rätta till svans och morrhår så har han bländat mig med blixtlådan. Upp till kissekamp mot blixtlådor!

Liza sa...

Apselut Sippo! Den kissekampen ställer jag upp på med alla fyra tassarna.