onsdag 16 september 2009

Lite bortrest

Min matte och husse har varit lite bortresta på sista tiden. Dom har åkt plåtfågel (för dom som inte vet vad det är kan dom kolla Mayas äventyr) och hälsat på hos Stor-Britta igen säger dom.
Jag har bott här i huset tillsammans med min gammelmatte. Det har varit jättemysigt att få gosa med henne varje dag och natt.
Nu är ordningen återställd och alla mattar och husse bor där dom ska igen och i natt har jag sovit i allas sängar. Lite med gammelmatten, lite med nya matten och lite med hussen.
Idag hjälper jag hussen sortera papper och hålla lite koll på räkningarna. Matten fick visst nåt brev idag där dom skrev att brummisen skulle ha varit hos brumveterinären på kontroll för flera dagar sen och det var den inte. Det var inte så bra för då fick dom betala pengar för det ändå.


Bäst att kolla så han inte drar av
brummispengarna på kattmatskontot.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Tokiga människor som åker plåtfåglar. *ryser* Men det är skönt att du är tillbaka igen. Vi har varit lite oroliga för dig här ju. Håll nu ordentlig koll på husse så han inte smusslar med kattpengarna.
*nosbuff*

Trollungarnas Värld sa...

Va!? åker brummisar till stickfarbröder oxå??? *ryser*

Liza sa...

Sippo: Oroliga? För mig...? *nosrodnar* Ni är snälla ni.
*Svanskram*
Maya: Den har badat och fått pälsvård... eller plåtvård igår. I morgon ska brummisen på kontroll. Det gör nog inte så ont på den tror jag.
*Tassen*