tisdag 27 oktober 2009

Lite nya saker

Matte har handlat. Hon blev bara så sugen när Wikki tipsade om ett ställe som hette Kattgalaxen i sin blogg. Till sig själv köpte hon en väska (med look-alike-bild på mej).

Sen köpte hon några handdukar som gäster ska ha och torka sina tassar på när dom har tvättat sig och till mej köpte hon ett nytt underlägg till min matplats. Titta vad fint det blev.


Sen har jag fått en ny kam också.... en FURminator. Den låter farlig tycker jag, FURminator...låter som om all päls kommer att ryka all världens väg i ett nafs. Husse testade ett drag med den, men sa att det är nog bäst att vi håller till utomhus när vi ska göra det på riktigt. Låter farligt... men utomhus kan jag ju rymma och gömma mig under en bod om det blir för farligt. Tar dom bort pälsen nu när jag just har uppgraderat så kommer ju jag att frysa ihjäl snart.
Men än så länge tar jag det bara lugnt inomhus och har hittat en ny favoritplats att sova på. En brun fåtölj. Matte säger att det var Simons favvisplats också. Simon har jag aldrig träffat men matte har berättat att han bodde här förut och att han dog innan jag blev född. Matte blir ledsen i ögat när hon pratar om Simon. Då måste man nosbuffa lite och spinna så blir hon glad igen.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Oj så fina saker din matte köpte. Du måste berätta hur den där FURminatorn fungerar. Alla verkar ha en sån utom jag. Tur att du finns när din matte blir ledsen. Det blir min husse med när han tänker på någon katt som bott här förut.

Trollungarnas Värld sa...

Se där ja, du får minsann fina saker av din människa,Själv blir jag utan när min människa åker till nån stora huvud-staden och shoppar. Då köper hon bara till sej själv. *suckar* Den där FURminatorn låter läskigt. Den måste du jama mera om.

Liza sa...

Husse mumlade något om att han skulle testa den där FURminatorn till helgen om det blir bra väder ute. Tror Gustav får köra regndans så kanske jag slipper undan... *morrhårsskak*
Lovar att jama om hur det gick.