söndag 4 oktober 2009

Lite kär

Nu har jag blivit lite förälskad. Ja, lite kär har jag blivit i dom där godisarna som ni andra jamade om i era bloggar. Dom där Dentabitsarna... Mjousingen vad dom är gooooda! Men jag får ju inte äta upp alla som jag vill och matten bara gömmer dom under mattan hela tiden så jag får leta fram dom. Gör era mattar och hussar så?
Idag har jag haft en riktig kanelbulledag. Först rullade jag ihop mig hos husse i morse. När han steg upp ur sängen flyttade jag till mattes arm. När hon steg upp stannade jag kvar i sängen en stund. Medans dom åt sin frukost gick jag ut och vädrade pälsen lite. Burr! Vad det var kallt.
Sen kröp jag ner i sängen igen och väntade tills husse kom med söndagsräkorna.

Idag har dom varit jättejobbiga mina tvåbeningar. Hela dagen idag har dom hållit på och flyttat på saker och varje gång jag har vaknat och tagit en kontrollrunda så har dom ändrat och flyttat på något igen. Jag har fått markera om överallt hela tiden. Suck! Det har varit jättejobbigt. Ibland har dom suttit i den blåa soffan, där jag inte får sova. Då har jag krupit upp i någons knä och legat som en kanelbulle en stund. När dom flyttat på sig därifrån har jag gått och tagit en matbit och när jag kommit tillbaka så har dom suttit i en fåtölj istället. Då har jag krupit upp i någons knä igen och rullat ihop mig en stund.
När dom har rest sig upp har jag gått en kontrollrunda och sen gått upp på övervåningen och vilat. När jag kommit ner igen har dom flyttat på möblerna och jag måste gå min kontrollrunda igen, markera om och krulla ihop mig i någons knä igen. Så där har dom hållit på hela dagen. Nu står nästan inga möbler på samma plats som förut i rummet med blåa soffan. Dom har lugnat ner sig och jag har gått en sista kontrollrunda för kvällen (hoppas jag!) och kollat om det finns passager överallt bakom möblerna....och det gör det. Bra!

6 kommentarer:

Unknown sa...

Du har haft fullt upp hör jag. Visst var Dentabitsen goda?! Mums! Fast min husse gömmer dom inte, men jag måste stå på baktassarna och be snällt. Lite taskigt av dina människor att flytta om allting hela tiden. Hur ska du kunna ha koll på ditt revir när det bara ändras hela tiden?

Trollungarnas Värld sa...

Fy vilka jobbiga människor du har! Bra att du markerade ditt missnöje, men dom verkar ju inte förstå vad du menade ändå. Men det var i alla fall skönt att dom lämnade fria passager åt dej bakom möblerna annars kan det ju va lite si och så med deras samarbete...

Liza sa...

Sippo: Dentabitsen är supergoda! Idag fick jag jaga en på golvet, en fick jag när jag satte mig på kommando och en fick jag stå på baktassarna för att få. Resten fick jag i mattes hand. Mums!

Maya: Idag har dom hållit sig lugna med flyttandet. Bara en tavla har dom flyttat på. För säkerhets skull kollade jag att passagen fortfarande var fri nere vid golvet under tavlan. All clear!

Wikki Bloggkatten sa...

Hej Liza, hur har du det i höstrusket?
TassKram Wikki
PS: Tävling: Du vill väl va me?!! http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.12517543

Anonym sa...

hej.
kikar in,såg att du blivit följare utav min blogg,trevligt,välkommen!

Nea theCat sa...

Dentabits är sååååååååå goda!!

Tass!