söndag 12 september 2010

Lite lördagsmys

Fredagsmyset fortsatte liksom hela lördag och blev lördagsmys också. Jag fick spinnheala både matte och husse då, eftersom matte har smittat husse så han också låter som en fräsare och en skällis. Där satt dom i var sin stol och hoppade, skrällde och fräste. Ibland låg husse i sängen också och då hängde jag med dit. Matte läste hela senaste Kattliv, tidningen Sveriges Natur och en halv bok när hon satt där i fåtöljen och jag låg i hennes knä och bara mös och drömde så det sprattlade i benen på mig.
Idag är dom uppe och rör på sig och kör den där wosch-wosch-maskinen och hänger upp blöta kläder och drar omkring med snabeldraken. Tyder ju helt klart på att min spinnhealing funkade. Själv har jag tagit det väldigt lugnt och mest vilat i fåtöljen. Jag har bara ätit några söndagsräkor men inte alla, sparade några på fatet. Kanske tar jag dom lite senare.

6 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Dagarna när det är lugnt och man kan gosa mesta delen av dan är bäst! Man blir trött av Snabeldraken tycker vi. Nosbuff

Nea theCat sa...

Spinnhealing är fantasstiskt. Det hjälper nästan på en gång.

Nosgos!

Findus, Isak och Rasmus sa...

Det är så bra med tidningar och böcker, för det brukar betyda att matte eller husse sitter still och man får mysa i knät i lugn och ro. Räkor är så gott, och söndagsräkor är säkert extra goda! Fast här går det inte att spara några, för då är oftast någon annan misse hungrig och äter upp dem. Kurr och burr.

Anonym sa...

Det var ingen dålig healing du gav, om dina människor kunde sätta igång och städa. *stora ögon* Det måste jag lära mig.

Liza sa...

Mumsade i mig de sista räkisarna tidigare ikväll. Jag har ju ingen att slåss om räkorna med jag, så dom finns kvar när jag spar. Snabeldraken har tystnat och det är mest husse som skräller och väsnas.
Sippo: Spinn högt är mitt tips.
Tassen!

Trollungarnas Värld sa...

Din spinnhealing måste fungera alldeles förtassligt eftersom dom står på benen idag!
Gott det låter med räkor! *tass*