måndag 16 mars 2009

Lite träning

Idag tänkte dom glömma bort att ge mig räkor. Jag brukar ju få dom efter att dom har ätit sin frukost, men inte idag. När dom började klä på sig för att gå ut misstänkte jag att dom hade glömt bort mitt söndagsgodis. Jag fick jama till på skarpen. Hon fattade då vad som var fel och lovade mig att jag skulle få godiset när dom kom hem igen. Räkisarna var ju djupfrysta och måste tinas upp först. Men den som väntar på något gott ni vet.... så jag nöjde mig med det och dom höll vad dom lovade.

Jag fick börja med halsbandsträningen idag också. Det var inget märkvärdigt alls. Han satte på mig halsbandet och jag hade det på mig ett tag. Testade att jaga papperstussar med bandet på, testade att äta med bandet på och testade att sova med bandet på. Allt funkade hur bra som helst fast lite kliade det. Vet inte när slutprovet blir men jag tror jag klarar det galant.

Ikväll vilade jag ut i hans knä efter träningspasset.


2 kommentarer:

Unknown sa...

Vilken tur att du fick dina räkor till slut. Men varför tränar du med halsband? Ska du bli sån där utekatt eller?

Liza sa...

Ja, visst feståru, Sippo. I Byn där jag bodde förr brukade jag gå ut ibland. Utan halsband och utan tvåbeningar. Mest på sommaren och bara ibland på vintern. Tycker inte om kallt och blött.
Jag flyttade hit i september och sen dess har jag haft fullt upp att nosa runt inne i huset och lära känna mina nya tvåbeningar.
Nu börjar jag känna mig mogen för att börja kontrollera utsidan också och då säger dom att jag måste ha halsband på mig.